Circular Events

Actief en betrokken bezoekers van jouw evenement: van lauw naar wow!

Bij een evenement is participatie en betrokkenheid een must. Hoe bied je meer dan wat men wel vaker ziet? Lezingen, debatten op een podium en leuke aankleding maakt van je bezoeker een consument. Samen Rijk bied je de mogelijkheid de mensen ècht beleven wat de circulaire economie voor kansen biedt.

Samen Rijk brengt mensen in beweging, letterlijk, maar ook figuurlijk. Mensen ervaren bij het spel dat Circulaire Economie eigenlijk niet eens zo’n abstract begrip is als ze eerst dachten. Ze begrijpen beter waar het om gaat. Sterker nog: het is leuk! Oefening baart kunst en dat willen we ook bereiken: meer mensen circulair!

Na een evenement hoor je vaak: “ik heb weinig nieuws gehoord, maar de pauzes zijn altijd het leukst, door de contacten die je opdoet.” Samen Rijk is een fantastisch excuus om met anderen in gesprek te gaan over zaken die er toe doen. Het is inclusief: iedereen doet mee!

In het Circulair Economie Spel voor Circular Events leer je de basisprincipes kennen van de Circulaire Economie en ga je er zelf mee aan de slag. In een verkorte versie (ongeveer 1 uur) besteden we met name aandacht aan sociale innovatie processen: drijfveren, cross sectorale samenwerking, barrières en transitieprocessen in het algemeen. Wil je de langere versie (2,5 uur tijdens de borrel of koffietafel) dan kunnen we ook ingaan op business modellen en marktwerking.

Meer informatie nodig? Laat het ons weten!