Wil je meer bieden in jouw evenement dan lezingen, debatten en leuke aankleding? Wil je het publiek niet alleen laten consumeren, maar ook écht laten participeren en laten voelen wat de circulaire economie voor kansen biedt? Dan is Samen Rijk iets voor jou!

Samen Rijk is uitermate geschikt om het publiek in beweging te krijgen, letterlijk, maar ook figuurlijk. Mensen ervaren bij het spel dat Circulaire Economie eigenlijk niet eens zo’n abstract begrip is, maar begrijpen beter waar het om gaat. Sterker nog: het is leuk! Oefening baart kunst en dat willen we ook bereiken: meer mensen circulair!

Tijdens evenementen is een vaak gehoorde klacht “ik heb weinig nieuws gehoord, maar de pauzes zijn altijd het leukst, door de contacten die je opdoet.” Het spel is een fantastisch excuus om met anderen in gesprek te gaan over zaken die er toe doen. Het is inclusief: iedereen doet mee!

In het Circulair Economie Spel voor Circular Events leer je de basisprincipes kennen van de Circulaire Economie en ga je er zelf mee aan de slag. In een verkorte versie (ongeveer 1 uur) besteden we met name aandacht aan sociale innovatie processen: drijfveren, cross sectorale samenwerking, barrières en transitieprocessen in het algemeen. Wilt u de langere versie (2,5 uur tijdens de borrel of koffietafel) dan kunnen we ook ingaan op business modellen en marktwerking.

Meer informatie nodig? Laat het ons weten!