Samen Rijk is een serious game voor de circulaire economie ontwikkeld door Nicole Segers van Creation2Creation. Omdat de circulaire economie zo’n rijk begrip is en omdat het leuk is het spel met véél mensen te spelen, heeft Nicole een groep professionele facilitators om zich heen verzameld, die werken aan de transitie naar een duurzame samenleving. Samen is het team divers, innovatief, creatief, strategisch en staat garant voor heel veel plezier.

Tot 15 personen krijgt u 1 facilitator, maar bij meer deelnemers dan komen we met meer. Waarom? Omdat wij alle deelnemers echte aandacht en een optimale spelbeleving willen geven.Het huidige team met facilitators telt inmiddels 3 vaste kanjers en is groeiende. Daarbij versterkt het landelijk netwerk van facilitators van Gave Dingen Doen ons.

Transitie?

Wij volgen de 4 principes van The Natural Step. Hierin zijn uiteraard verweven: circulaire economie, sociale inclusie, biodiversiteit, natuurlijk kapitaal, energietransitie en ikigai. De sleutel voor verandering ligt in de mensen zelf. Onze overtuiging is, dat je mensen niet kunt dwingen te veranderen. Een wijzend vingertje gaat het niet doen. Verandering komt alleen als er ruimte voor is en als men zelf wil. Wij zijn erin gespecialiseerd om die ruimte te creëren.

Hoe doen we dat dan? Dat ligt aan jouw wensen. We kunnen je meenemen in een leerzaam en leuk bedrijfsuitje of we organiseren een serieus speelse dag bij jullie in de organisatie. We leveren het liefst maatwerk.

Is er ruimte ontstaan en wilt u vervolgens een stapje verder? Dan kunnen we u ook helpen bij de vervolgstappen.

 

 

Nicole Segers – onze lachende inspirator

Nicole Segers – expert design-thinking en duurzaamheid, brengt enthousiasme, ideeën en positieve energie in groepen.

Elsbeth Booy – onze structurerende improvisatiespeler

Elsbeth Booy – expert onderwijs en improvisatietheater, speelt de sterren van de hemel met hart voor duurzaamheid.

Casper Koomen – onze strategische sensemaker

Casper Koomen – expert innovatie en technologie, weet moeilijke problemen om te buigen naar duurzame oplossingen.

en binnenkort sluit aan:

Sebastián Pérez Prat – onze nieuwsgierige onderzoeker

Sebastián Pérez Prat – expert Circulair Economie, weet de kneepjes van het vak over te brengen.